Rég nem készítettem zabfalatot, szóval íme egy megint nagyon könnyen elkészíthető diétás finomság.
Hozzávalók:
- 50 g zabpehely
- 40 g teljes őrlésű liszt,
- 1 kávéskanál sütőpor,
- 1 ½ kávéskanál őrölt fahéj, őrölt szerecsendió
- édesítőszer,
- 1 db körte, 1 tojásfehérje,
- 1 kávéskanál vaníliaaroma
Elkészítés:
Melegítsük fel a sütőt 180 C fokra. Keverjük össze egy tálba az összes alapanyagot. Sütőpapírra rakjunk egymástól 2,5 cm-re másfél evőkanálnyi kupacokat, és süssük szilárdra kb. 10-15 perc alatt. Tetejét díszíthetjük piros bogyós gyümölccsel, kókuszreszelékkel.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.