Ugrás a tartalomhoz
ápr. 15. 2015

MENTES perec

Csak hogy a sós szájúakra is gondoljunk, itt egy szuper jó nassolni való. Vigyázat komoly függőséget okoz!

10423853_1581956938753495_7772611710076758355_n.jpg

Hozzávalók:

  • 2 tojás + 1 fehérje (a sárgájával majd megkenjük sütés előtt)
  • 250 g laktózmentes túró
  • 300 g gluténmentes liszt ( én rizs-, cirok- és köleslisztet kevertem 20g utifűvel)
  • 50-100 g reszelt sajt
  • 70-80 g kókuszolaj
  • víz
  • szezámmag

Elkészítés:

A hozzávalókat összekeverjük (annyi vizet adunk hozzá, hogy a tészta könnyen formálható legyen), kicsit pihentetjük, pereceket formálunk, megkenjük sárgájával, megszórjuk szezámmaggal és 180 fokon aranybarnára sütjük.

süti beállítások módosítása