Csak hogy a sós szájúakra is gondoljunk, itt egy szuper jó nassolni való. Vigyázat komoly függőséget okoz!
- 2 tojás + 1 fehérje (a sárgájával majd megkenjük sütés előtt)
- 250 g laktózmentes túró
- 300 g gluténmentes liszt ( én rizs-, cirok- és köleslisztet kevertem 20g utifűvel)
- 50-100 g reszelt sajt
- só
- 70-80 g kókuszolaj
- víz
- szezámmag
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük (annyi vizet adunk hozzá, hogy a tészta könnyen formálható legyen), kicsit pihentetjük, pereceket formálunk, megkenjük sárgájával, megszórjuk szezámmaggal és 180 fokon aranybarnára sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.