Ugrás a tartalomhoz
feb. 14. 2018

Megedzzük az ízlelőbimbóidat!

A magunkfajta testépítők rengeteg fehérje kóstolásán vannak már túl. Kívülről fújjuk az összes csoki-variácót, álmunkból ébredve is meg tudnánk mondani, hogy ki gyártja a legfinomabb epres fehérjét és már az illatáról is meg tudjuk tippelni, hogy kihez tartozik az éppen kóstolt banános keverék. Ennek vége, jöjjön valami igazi újdonság! Jelentkezz, és legyél Te a legújabb titkos összetevő!

Bejutottunk egy hamisítatlan boszorkánykonyhába, ahol a jövő zamatai születnek, és abban a megtiszteltetésben lett részünk (nem csak nekünk, de Neked is!), hogy első kézből kortyolhatunk bele a 2018-as év legizgalmasabb ízeibe, amik még nem találhatóak meg a boltok polcain.

woman-drinking-protein-shake1.jpg

És itt jössz Te a képbe!

Jelentkezz és kóstold meg Te is az új és eredeti fehérjeporokat, aztán töltsd ki a kérdőívet, amiben mindegyik ízről elmondhatod a véleményedet. A feladat egyszerű, jelentkezz itt, és várd a pakkot!

A csomagodat postán kapod meg, innentől kezdve nincs más dolgod, mint bedönteni mindegyik termékmintából egy-egy adagot edzés után, vagy amikor jólesik. :) A csomagban különböző ízű, 80%-os fehérjetartalmú fehérjeport fogsz találni, úgyhogy nyugodtan beépítheted a normál diétádba, vagy beöntheted az edzést követően ;)

whey_protein_isolate_effects_e.jpg

Van még egy meglepetés!

A kiválasztott 25 kóstolóból és az értékelőlapot kitöltő gourme-ből 3 valaki egy 2 kg-os fehérjét nyer a termékkóstolásban szereplő kedvenc ízéből!

Jelentkezz, kóstolj, ítélj és nyerj! Nincs más dolgod, mint kitölteni a lenti jelentkezési lapot*

*A jelentkezési lap kitöltésével elfogadod, hogy elmúltál 18 éves. A jelentkezési lapon található adatokat az Etol Aromaház Kft.-n kívül (mint termékminta biztosító) nem adjuk át harmadik félnek, nem küldünk rá sem reklámlevelet, sem a termékkóstoláshoz nem kapcsolódó megkeresést.. A termékkóstolás elvégzése, annak adatainak kiértékelése után a kapott adatokat megsemmisítjük és a jövőben semmilyen tevékenység kapcsán sem használjuk fel.

 

süti beállítások módosítása