Ősz van, tehát szezonja van a sütőtöknek, mi pedig segítünk abban, hogy miként tudod elkészíteni úgy, hogy finom és egyben diétás legyen.
Hozzávalók:
- 500 g sütőtök
- 70 g szénhidrát csökkentett liszt
- 3 adag vaníliás fehérje (120g)
- kókuszreszelék
Elkészítés
A megsült tököt - miután kihűlt - pürésítjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.
Néhány percig állni hagyjuk, majd kis golyókat készítünk, melyeket kókuszreszelékbe forgatunk.
Fogyasztás előtt érdemes néhány órára behűteni az elkészült golyókat, hogy az ízek összeérjenek!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.