Egy hetes csirkemell diéta után tartottam egy csalónapot. Nem így terveztem, de hó elejére kifogytam a különlegesebb hozzávalókból és muszáj voltam rögtönözni. Így a sajtszósztól és a habarástól kevésbé lett diétás ez az összeállítás, de ízre és állagra a hét kajája nálam ez az alkotás lett.
Hozzávalók:
- 300 g csirkemell
- 2 marék rizs
- kis doboz natúr joghurt
- 1,5 k liszt
- 1 k mustár
- 1 fej hagyma
- 1 tasak carbonara
Elkészítés:
Vágjuk kockára a húst és tegyük fel egy serpenyőbe hagymával. Ha a hús kifehéredett, adjuk hozzá a carbonara szósz granulátumot. Főzzük puhára, majd adjuk hozzá a habarást és főzzük még legalább 2-3 percig. A habarást liszt, natúr joghurt és egy kevés mustár hozzáadásával készítsük el. Keverjük csomómentesre mielőtt hozzáöntjük a húshoz!
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.