Az utóbbi időben némileg diétásabbra vettem a figurát, így a mai receptből már kihagytam a rizst. Van viszont helyette töménytelen mennyiségű nyúljégsaláta, de ha jól dolgozunk az alapanyagokkal még jó is kisülhet belőle. Sőt a kaja elkészítésének ideje is leredukálódott 2x10 percre, mert nem kell rizst főzni, a saláta összekugyulása pedig nem több fél percnél.
A recept olyan egyszerű, hogy még az is el tudja készítni, aki nem tud deriválni. Ezt csak azért mondom, mert állítólag deriválni még egy lovat is meg lehet tanítani, integrálni viszont a kutyát sem. Na mindegy. Ehhez a recepthez tuti elég lesz mindenkinek 2x10 perc. Az első 10 percben be kell pácolnunk a húst és fel kell öntenünk egy kevés sovány tejjel, hogy ne legyen túl száraz a csirkemell. A második 10 percben pedig lassú lángon ki kell sütnünk a natúr húst és össze kell kavarnunk a jégsalátánkat. Hogy mivel? Ezekkel az összetevőkkel:
- 150-200 g natúr joghurttal
- felkockázott 40 g feta, vagy krém sajttal
- némi kukoricával
- vékonyra szelt uborkával
- 5 csipet borssal
- 3 csipet sóval
Végül a csirkemellet ne felejtsük el felcsíkozni és a tetejére illeszteni. Jó étvágyat mindenkinek! :)
Posztunkat a GymBeam Sporttáplálék-kiegészítőket forgalmazó webáruház támogatta
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.