Hozzávalók:
- 3 tojásfehérje
- 40 g vaníliás protein
- édesítőszer
- pár szem eper
Elkészítés:
A sütőt melegítsd 150 fokra.
A tojásfehérjét verd kemény habbá, közben add hozzá az édesítőt.
A habot - 3 kupacot kialakítva - kanalazd szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe, majd tedd be a sütőbe.
Sima alsó-felső sütést használj, ne légkeverést. 5 perc után vedd le a hőt 120-130 fokra, a továbbiakban ezen a hőfokon szárítsd tovább a habcsókokat.
Kis vízzel keverd ki a proteinport. Én magam úgy díszítettem, hogy egy szint habcsók, rá kis öntet és pár felvágott eper, utána újra egy habcsók és rá az öntet stb.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.