Hozzávalók:
- 500 g zöldspárga
- 400 g csirkehús
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só,bors ízlés szerint
- fűszerpaprika ízlés szerint
- 2 ek olívaolaj
- zsírszegény sajt tetejére
Elkészítés:
A spárgát megtisztítjuk, az alsó, fás 1-2 cm-es részt letörjük. Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát kevés olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, köménnyel ízesítjük, és a lángot magasabbra téve megpirítjuk. A legvégén a pirospaprikát is hozzákeverjük.
Egy hőálló tálat kiolajazunk, az aljára rendezzük a spárgák felét, majd a darált hús következik, végül ismét egy sor spárga és újabb hús. Tetejére kevés sajtot reszelünk.
180 Cº-ra előmelegített sütőben (légkeverésen) 25-30 perc alatt megsütjük
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.