Ugrás a tartalomhoz
jan. 04. 2015

A fitness gyógyította ki evészavarából

Bőrbetegség, hajhullás, depresszió, étvágytalanság. Pár jellegzetes tünet az anorexiában szenvedő, manapság egyre gyakrabban előforduló betegeknél. A 26 éves Charlotte Mac Gill is tapasztalta ezeket a tüneteket és az sem elképzelhetetlen, hogy ha akkoriban nem kereste volna fel gyógytornászát, már nem lenne közöttünk. Azóta hatalmas átalakuláson ment keresztül, így ezúttal az ő rövid történetével szeretnénk megmutatni mi mindenre taníthat meg minket ez a sport.

kep.png

Akkoriban sajnos Charlotte is a média által kreált „ideálok” áldozatává vált és az amúgy is már csontvékony lány édesanyjával aerobikozni járt. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de egy 45 kg-os lány aerobik órái, olyan önsanyargató étrend mellett, mint az Övé volt, egyenlő az öngyilkossággal.

Charlotte-nak azonban szerencséje volt, mert környezete hatására sikerült felállnia és gyógytornásza unszolására fitness-el és testépítéssel kezdett el foglalkozni. Később a NABBA szövetség által rendezett versenyeken indult és a 2014-es évben sikerült megnyernie a regionális Miss Universe címet Figure kategóriában.  

3347020.jpgÉs egy slusszpoén a végére: Charlotte gyógytornászként.

süti beállítások módosítása