Ugrás a tartalomhoz
nov. 19. 2014

Ismerd meg az Egyesült Királyság legfiatalabb testépítőjét!

Cosmo Taylor Anglia legfiatalabb testépítő versenyzője, már 11 éves korában apja nyomdokaiba lépett és az óta sem állt le. A legtöbb 14 éves aggódik a testképe miatt, azonban Cosmo túl elfoglalt hozzá, hogy ilyesmivel foglalkozzon. 11 éves kora óta emelgeti a vasakat, célja, hogy testépítő apja eredményeit elérje. Az edzője és apja segítségével edz minden nap, és nem rest reggelente iskola előtt, egy kis kardióval kezdeni a napot.Tanítás után pedig még további 1 órán keresztül emelgeti a súlyzókat.

PAY-Cosmo-Taylor.jpg

Mint a legtöbb testépítő, Cosmo is gondosan megtervezi és be is tartja étrendjét. A kemény munka meg is hozta a gyümölcsét, már a harmadik országos versenyen indult el annak ellenére, hogy a meghatározott alsó korosztály alatt van 2 évvel. És nem csak apa és fia ég lázban a versenyzéstől, hanem ebben egész családja támogatja.

Cosmo azt mondja:

,,Apám inspirál és motivál, aki maga is testépítő. Kisgyermekkorom óta az volt az álmom, hogy Őt kövessem és én is színpadra állhassak.

 Apa bíztatott az úton folyamatosan, minden lépésemnél mellettem állt. Ő az edzőm, a mentorom és az edzőtársam.

,,A húgom is mindig lejön velünk az edzőterembe. Ő egy aranyérmes súlyemelő. Szerencsés vagyok, hogy ilyen sokan állnak mögöttem és támogatnak.”

PAY--Cosmo-Taylor (4).jpg

50 éves édesanyja Florence és 47 éves édesapja Andrew szerint egy nap Ő lehet az ország legsikeresebb testépítője.

,,Rendkívül büszkék vagyunk Cosmora, hogy ennyi mindent elért már ilyen fiatal korában. Kiváló minőségű étrendet követ annak érdekében, hogy Ő lehessen a legjobb.”

,,A testépítés sok lemondással jár, elengedhetetlen, hogy minden izom alaposan ki legyen dolgozva, ennek érdekében pedig kompromisszumokat kell kötni”.

forrás: http://www.mirror.co.uk/

süti beállítások módosítása