Ugrás a tartalomhoz
jún. 11. 2014

1 milliót bukott a cég az edző miatt

Sajnos volt már róla cikkünk, de úgy látszik megint írni kell a paraszt gyúrós jelenségről, ami nem csak az edzőtermeket, de egy jó ideje az internetet is szennyezi. Összességében a szakma és azt azt körülvevő lelkes sportolói (legyen az amatőr, vagy profi gárda), rendkívül kedves, értelmes és egymást segítő emberekből áll össze, viszont van egy jelenség, ami előtt borzasztóan meglepve és lesújtva állunk és ahogy a visszajelzéseket látjuk, ezzel nem csak mi vagyunk így.

nem öcsém, az évtized hülyéjén....azt hittem egy szakembernek írok aki segít. de mind primko paraszt srácok hajrá! sok siker ezzel a .....

Bizonyára ismertek sok olyan oldalt és rovatot, ahol magukat edzőnek, vagy szakembernek aposztrofáló emberek adnak tanácsokat, legyen szó táplálkozásról, edzésekről vagy emberi problémákról, amik szorosan kapcsolódnak a testépítéshez. Mi is működtetünk egy ilyet, ahol a kellő szakmai tudás mellett maximálisan odafigyelünk az alázatra is, amit ilyenkor tanúsítani illik. Fontos, hogy szeressünk és tiszteljünk Benneteket, mert tisztában vagyunk vele, hogy mennyire nehéz belekezdeni egy teljes embert kívánó sportba és rendkívül fájna mindannyiunknak, ha egy esetleg primitív és vállalhatatlan hozzáállás miatt szabadítanánk meg embereket attól, hogy lelkesen és örömmel csináljanak valamit, amitől kizárólag jobb lehet az életük. Egy embert leoltani és elküldeni a faszba francba, egy pillanat műve az egyik oldalon és bizonyára kiemelkedő érzés lehet még látatlanban is megalázni valakit, de azzal elfelejtenek ilyenkor számolni,hogy az így okozott károk szinte felbecsülhetetlenek.

utóbbi kérdésemmel mi volt a baj?! (kar-láb), nincs rá válaszod mester? kérlek válaszolj értelmeset HÖLGYEIM ÉS URAIM EZ A HÍRES EDZŐ!!! faszból jöttem, oda nem megyek. Hi orvosilag bizonyított h nem vagyok fogyatékos :) sőt! csak közlöm Válaszolnál a kérdésemre úgy hogy a káromkodást kihagyod. rád fest rossz fényt

A károk persze relatívak, hiszen az emberek nem többek, mint statisztikai adatok. A jó édes anyjába elküldött felhasználóból annyi fog kitűnni a webmesternek, hogy másnaptól eggyel kevesebben látogatták az oldalt, csökkent a szerverterhelés és eggyel kevesebb ember miatt nő a logfile. A webáruház tulajdonosának talán rajta sem lesz a papírján, hogy 20.000 forint kiesett a havi bevételből, mert jönnek majd olyan srácok és lányok, akik nem kapták meg az "okosság" adagjukat, a Nagyrabecsülttől, de idővel Ők is ki fognak lépni és felhagynak a rendeléssel, ha esetleg arra szánnák magukat, hogy kérdezni mernek.

elkeseredettség... te hogy írnád? jártál suliba :) (általános) ilyen ..szavakat sem találok, ad tanácsokat, egoista ostoba :) én nevetek rajtad, te hogy vagy vele?! húzok a faszba a hogy idézzelek de nem válaszoltál. Így segítesz az embereken? na nem szimpi elküldöd a gecibe?

Az élet egy örök körforgás, ahol az energia és a matéria állandó. Az érdekesség mindig abban rejlik, hogy ezek az energiák és anyagok hogyan vándorolnak. Vannak dolgok, amik vonzzák és vannak, amik taszítják őket, az, hogy mi ebből hova kerülünk és kiket vonzzunk be, csak rajtunk múlik. A fontos az, hogy elégedettek legyünk, a belsőnkkel és a külsőnkkel egyaránt. Nem kell kigyúrt állatnak lenni ahhoz, hogy az ember kiegyensúlyozott és igényesnek nevezhető legyen. Nem kell naponta 3 féle kreatint szedni és leküzdeni 1 kiló csirkemellet ahhoz, hogy elismerhető és szerethető emberek legyünk. Nem kell 50-es bicepsszel rohangálni ahhoz, hogy egy nénit át tudjunk kísérni az úton, vagy hazavinni a piacról a szatyrát. Nem kell másnak lennünk ahhoz, hogy tiszta, normális és tisztelettudó emberek legyünk.

pontosan egy elkeseredett picsa vagyok, akinek van egy álma. megfordult a fejemben h a nagy bunny segíthet...kinek gázabb a szegénységi bizonyítványa, alázz csak nyugodtan, te nyersz :) balfasz nem ismersz, azt sem tudod ki vagyok és nekem esel.gratula észember. soha nem gondoltam volna h egy netes edző ilyen primko. persze h nekem áll feljebb. vita vége. hülyékkel nem vitatkozom. még azt hiszik én is az vagyok

MI hisszük, hogy ha valaki elvállal egy feladatot, akkor azt kellő alázattal és tisztelettel végezze el, főleg, ha arra esküdött fel, hogy emberekkel foglalkozzon és azokat segítse. Emberekkel foglalkozni persze nagyon nehéz, ezt igazán csak azt tudja, aki már valaha huzamosabb ideig végzett ilyen munkát és a huzamosabb idő alatt általában ki is derül, hogy valaki alkalmas-e erre a feladatra, vagy sem.

Sajnos van, aki nem.

Persze kellő hátszéllel mindenki pozícióban tartható szinte bármeddig, csak kérdés, hogy szakmailag, emberileg és üzletileg megéri-e?

Hmm, eszembe jutott egy történet egy Tomi nevű srácról, akit egyszer elküldtek a kurva anyjába egy nívósnak gondolt site-on, mert meg mert kérdezni valamit. Ez a srác előtte kb. 200.000 forint értékben vásárolt ott, a legutolsó vásárlásának ideje már több mint 2 éve. Azóta minden hónapban megvette a kis fehérjéjét, szénhidrátják, edzés előtti fokozóját és vitaminját havi 40-45 ezer forint értékben, csak máshol. 1 millió 80 ezer forintot nem költött el hát így azoknál, akik emberi mivoltába tapostak, hanem költötte el olyan embereknél, akik emberségesen, tisztán és korrekten bántak vele (2 év alatt Tomi 1 millió 80 ezer forintot költött el máshol. És ez csak Tomi. A számot nyugodtan meg lehet szorozni tízzel, vagy hússzal. Vagy több éve tart ez a dolog? Hmm, akkor akár százzal is).

Tomi egyébként baromira szerencsés volt, mert Őt nem sikerült annyira elküldeni a faszba francba, hogy végleg letegyen erről a sportról, hanem azóta is űzi és minden egyes nappal egyre elhivatottabb és alázatosabb lesz ezzel kapcsolatban. Tomi azóta is egészséges, normális és elszánt. Vannak, akik letettek a sportról, nem költötték el az 1 millió forintot és azóta elhíztak, betegek, különböző mozgásszervi, vagy egyéb problémákkal küzdenek és boldogtalanok.

Egy ember miatt, akit olyan székbe ültettek, amibe nem kellett volna.

Lehet, hogy mi szakmailag nem vagyunk brutál profik, tuti, hogy nem tudunk mindent és a kelleténél több hibát követünk el, de mi lelkesek vagyunk, őszinték és tiszták. Szeretjük az embereket és szeretjük azokat, akik arra szánták az idejüket, hogy jobbá és egészségesebbé tegyék az életüket. És ez nekünk nagyon fontos, hogy így is maradjon.

Még annyit, hogy a Tomi nem haragszik. Megérti, hogy vannak emberek, akik nem tudják fékezni az indulataikat, agresszívek és az embertársaik cseppet sem érdeklik.  Amit Tomi sajnál az az, hogy így sok bevételtől esnek el olyan emberek, akik viszont képesek korrekten és normálisan dolgozni, sőt mi több, szolgáltatni. Ezeknek az embereknek (nevezzük őket munkatársaknak) a tiszteletére és bevételeiknek valamelyest kompenzálására szeretnénk hozzájárulni ezzel a kis - bár anno pénzért akartuk adni - ingyenes hirdetéssel, hogy ha már belülről támadnak egy üzletet, akkor legalább mi kívülről segíthessünk, ahogy tudunk. Miért? Azért, mert mi csak egyszerű, normális kedves és jó emberek vagyunk.

 

builder_pak.png

 

süti beállítások módosítása