Ugrás a tartalomhoz
jan. 23. 2014

Hollywoodi sztárok otthoni edzőtermei

Az otthoni edzés legalább annyira hasznos, mint amennyire nyugis és akik tehetik, azok otthonra is összedobnak egy termet, hogy megkíméljék magukat a sorban állástól és a lábgomba különböző fajtáitól. Egy ilyen teremnek viszont két hátránya szokott lenni: vagy nagyon kevés eszközből áll, vagy rendkívül drága létrehozni a hely mérete és a megfelelő gépek és súlyok sokasága miatt. A filmsztárok persze nem arról híresek, hogy le lennének gatyásodva, úgyhogy simán megengedhetnek maguknak egy otthoni konditermet. Mark Wahlbergnek pusztán 2,5 millió dollárba fájt megcsinálni, de a képeket elnézve a Többiek sem garasoskodtak. Néhányan azért a képeket elnézve be is járhattak volna néha...


Stanley Tucci

tucci.jpg

Tucci terme Dél-Salemben található és minden megvan benne, ami egy komplett edzéshez kell, a TRX-es eszközökön át a kardió gépekig. Ha akarja egy boxzsákon is levezetheti a feszkót, miközben az Éhezők viadalát bámulja a falra szerelt TV-n, majd beleszürcsöl a proteinturmixába. Az alkatát elnézve egyébként nem sokszor lehet lent a fiú, de ha havonta egyszer rájön az edzhetnék, legalább van hova mennie.

stanley_tucci.jpg

 

Tina Knowles, Beyoncé muterja

tina_knowles_beyonce.jpg

Valószínűleg Jay-Z is legalább annyira örül annak, hogy Beyoncé sem az arcszerkezetében, sem a testalkatában nem ütött a mamára, akit egyébkét nagyon szerethet, mivel összedobott neki egy edzőtermet. Az eszközöket elnézve kicsit beugró szintű, de a 60 éves Hölgynek valószínűleg ez is megteszi, főleg ilyen patent kilátással.

tina_knowles.jpg

 

Hulk Hogan (Terry Bolsea)

hulk_hogan_gyuros.jpg

Hogan bátyó sem mai gyerek, de a sport terén rendkívül sokat letett a fekvenyomópadra és izomzatának hála szépen meg is élt belőle. Egy ilyen ikonnak egy normális terem is kijár és a múltból vett tapasztalatoknak hála Hulk remekül megoldotta ezt a problémát. A teremhez egyébként egy spa is tartozik, ahol edzés után ki tudja lazítani a megfáradt izmait.

hulk_hogan.jpg

 


Dennis Quaid

dennis_quaid_shirtless.jpg

Bár már kicsit összeszottyadt, fiatal korában Dennis Quaid is hozta a kellemesebb strandformát és így idős korára sem néz ki úgy, mint aki most mászott ki a vastüdőből. A terem egyébként Pacific Plaisades-ben található, Kaliforniában, úgyhogy Swarci is át tud néha ugrani, hogy együtt nézhessék a falra szerelt TV-t és masszírozhassák egymást, ha esetleg úgy alakul a buli.

dennis_quaid.jpg

 

Larry the cable guy

larry_the_cable_guy.jpg
Daniel Whitney egy komikus, aki a 20 hektáros földjén egy teremnek is tudott helyet szorítani. A szépen bezsírosodott karját nézve kár, hogy ritkán jut le oda, pedig a képet elnézve biztos jókat tudna labdázni.

larry_the_cable_guy_gym.jpg

 

Joey Lawrence

josh_lawrence.jpg

Joey leginkább a tengerentúlon ismert az ott futó sitcom-os szerepei miatt, viszont a bicepszével sikerült hozzánk is bejutnia. Alkatilag közismertsége hozta ezt a formát, a hírekbe mostanság azzal kerül be, hogy elkezdtek a szeme szélén megjelenni a szarkalábak. Az Ő terme annyira nem kiforrott, a sarokba kötött Junoszty klón és a szinte minden tanyán megtalálható kombinált hátgépnél még a képen látható szauna is nagyobb izzadtság-faktort tartogat. Azért reméljük, hogy a tükörben jól látjuk azt a pillangó gépet és nem kell aggódnunk Joey mellizmai miatt.

joey_lawrence.jpg

 

Mark Whalberg alias Marky Mark

whalberg.jpg

Marky Mark mostanság nagyon visszatalált a gyúrás témához, amit valószínűleg az Izomagyak c. film főszerepe is megdobott nála, amiben egy gyúrós tagot alakít, aki többek között egy magyar csávót is halálba küld egy félresikerült verekedés során. A pénzhiány Őt sem szorongatja, úgyhogy mindenféle fájdalom nélkül állíthatta össze az otthoni termét, aminek a végösszege csak 2,5 millió dollárra rúgott. A rendkívül profi terem fényképén egyébként nagyon jót nevettem: érdemes megfigyelni, ahogy kétkezes rudak szépen tornyosulnak és szettre bontva várják Márkot, ahelyett, hogy Ő cserélgetné egy rúdon a tárcsákat. Azért ennyi lusták ne legyünk már baszki! :D

mark_whalberg.jpg

süti beállítások módosítása