Ugrás a tartalomhoz
jan. 26. 2017

Mennyi pénzünkbe került az Orbán-Schwarzi fotó?

Lassan 2 éve már, hogy Arnold Schwarzenegger eljött egy halom lóvéért tiszteletét tette kis hazánkban. Ezen a jeles napon egy előadást tartott arról, hogy hogyan lehet az ember Sikeres. Az előadásra többféle jegyár volt a prolitól az újgazdag kategóriáig megcélozva a nézőket, az igazán tehetősek pedig 500.000 forintért vásárolhattak olyan jegyet, amihez egy közös fotó is járt magával a Legendával, Arnold Schwarzeneggerrel. Árban tehát fél misiről indul egy közös szelfi.

quote-money-doesn-t-make-you-happy-i-now-have-50-million-but-i-was-just-as-happy-when-i-had-arnold-schwarzenegger-26-30-06.jpg

orbán viktor a Facebook-ja alapján Brüsszelbe menet botlott Arnoldba, aki úgy látszik készségesen állt össze vele egy fotó erejéig. De vajon mennyiért? A képzeletbeli üzlet valahogy így zajlhatott:

- Ohh Mr. Schewarnadze. Let me intruduce myself, I'm viktor orbán!
- Who?
- viktor orbán, the prime minister of Hungary.
- Who?
- I'm a dictator, you know, the bad guy from your movies who pushes his people into slavery, deprive them from their rights and steal all their money.
- Aww, you got money?
- Yes, me and my friends has a lot of money Mr. Schewarnadze! I'm friend of your friend andy vadzsajna!
- Good, I like money!
- Me too, my kind of people love it and do everything for it!
- Wanna buy picture Mr. Whocaresyourname?
- Yes. We can find a very good EU project for it.
- Good. I like EU projects. But don't touch me you piece of shit. You don't have that much money.

Csííííz!

minek_nezed_a_fajlnevet.jpg

És kész is lett a csodálatos fotó utazási költséggel, Arnold-öltöny tisztítással és fertőtlenítéssel és úgy mindennel együtt cakompúder ki tudja, hogy hány millióért.

Mindenki jól jegyezze meg ezt a képet, mert tökéletesen bemutatja azt, hogy az emberek a pénzért bármire képesek. Az egyik képes érte egy összeállni egy közös fotóra egy olyan senkivel, akinek a karrierje az övéhez képest olyan, mint egy gazdatestet kiszipolyozó bújkáló parazita élete, egy oroszlán életéhez képest. A másik meg képes tönkretenni 9 millió embert csak azért, hogy ilyen kis fotócskákra telhessen neki.

Azt, hogy melyik az undorítóbb a kettő közül, mindenki döntse el maga.

P.S.: Az amúgy megvan, hogy Schwarzi nem töltötte fel a képet sehova? Mondjuk mi se büszkélkednénk egy ilyen közös fotóval...

csicskak_kepet_nem_toltjuk_fel.gif

süti beállítások módosítása