A friss spenót íze, vitamin- és ásványianyag-tartalma nem is mérhető a passzírozott, fagyasztott kiszerelésben kaphatóhoz, bár ez utóbbi is remek, egyszerűen elkészíthető és nem utolsósorban költségkímélő fogások alapja lehet.
- 25 dkg száraz tészta durumlisztből (formája tetszőleges) :)
- 100 g pulykamell feldarabolva
- 4 marék friss spenótlevél
- só, bors, szárított fokhagyma
Elkészítés:
Feldarabolt pulykát kevés kókuszzsíron kezdjük el pirítani és ízesítsük.
Főzzük meg közben a tésztát. A spenótot pároljuk meg. Mikor elkészült minden, akkor keverjük össze őket és már kész is van.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.