Ugrás a tartalomhoz
feb. 23. 2016

Elnézést kérünk, de nem minden gyúrós az, aminek látszik

Számunka is felháborító dolog történt ma a Nemzeti Választási Irodánál, ahol ismét szerették volna beadni a vasárnapi nyitva tartásról és annak eltörléséről szóló népszavazási indítványt, de erre a helyben megjelent kisportolt emberek miatt nem volt lehetőség.

Ezúton szeretnénk elnézést kérni minden jóérzésű magyar Állampolgártól a történtekért és szeretnénk leszögezni, hogy a testépítést sportként, életmódként vagy hobbiként végző emberek nem azért dolgoznak napi szinten azon, hogy az így elért testi fölényüket pénzért, vagy bármilyen egyéb juttatásért arra használják, hogy másokat megfélemlítsenek, vagy bármilyen erőszakos, ellenük vagy egy egész népcsoport elleni cselekménybe vonjanak be.

A bodybuilding.blog.hu ebben a közleményben szeretne elhatárolódni a történtektől és az abban résztvevő "sportolóktól" és kérnénk a magyar médiát (és főleg annak a hergelésre szakosodott írástudatlan parasztjait), hogy az erről szóló cikkeik hangvételét olyanra állítsák, ami nem egy sportolói éra ellen, hanem azok ellen a gonosz emberek ellen irányul, akik valóban kárt akarnak okozni és nem csak a szabadidejüket értékes módon eltölteni. Köszönjük!

mi_jo_emberek_vagyunk.jpeg

süti beállítások módosítása