Ugrás a tartalomhoz
okt. 01. 2013

Filmsztárok Top 10 átváltozása

A filmsztárok élete nem csak party és mese, néha nem elég a tehetségüket odatenni egy-egy filmben, hanem muszáj brutális diétákkal megszabadulni, vagy éppen magukra szedni jó néhány kiló zsírt, vagy izmot. A mai posztunkban megnézzük, hogy kik voltak azok a sztárok, akik egészségüket és testüket nem kímélve ették szinte halálra magukat, vagy koplaltak hetekig, hogy az általuk megszemélyesített karakter minél hitelesebb legyen.

10. Matt Damon

Tizedik helyezettünk Matt Damon, aki az Informátor! c. film kedvéért evett meg annyi kiflit, amennyitől 13 kilót hízott. A film után persze egyből leadta a fölösleget, különben nem is mászkálhatott volna többet együtt legjobb barátjával: Ben Affleck-kel.

matt_damon_121113_425_pix.jpg

9. Renée Zellweger

A 2001-es "vajonmér" szingli filmjét feltehetően mindenki ismeri (Bridget Jones naplója), azt viszont már kevesen tudják, hogy Renée kisasszony előtte nádszál karcsú volt és a szerep miatt kellett minden este besütiznie. A szénhidrát diétának hála 15 kiló csúszott fel a filmforgatás kezdetére. A hízás és a kövér állapot egyébként annyira megviselte, hogy a 2004-es második részt már alig akarta elvállalni az újabb "kúra" miatt. A hölgyeknél mint tudjuk az ilyen "liftezések" egyébként is fokozottan hátrányosak, hiszen nem csak a hormonháztartásukat, hanem bizonyos testrészeik alakját is végérvényesen megváltoztathatják, az Ők és a mi legnagyobb bánatunkra.

renee_zellweger_121113_425.jpg

8. Russel Crowe

A 8. helyen és a Hízó Top kategóriában az élen Russel Crrowe végzett a maga 29,5 kilós hízásával, amit a Hazugságok hálójában című film kedvéért követett el. Ez efféle transzformáció bizonyára kedvére volt, mert pár hónap alatt sikerült elérnie és feltehetően vidáman futott ki éjjelente a hűtőhöz is, bár van egy gyanúnk, hogy azért 1-2 tömegnövelő shake is lecsúszott az unalmasabb órákban.


russell_crowe_121113_425.jpg

7. Jessica Biel

A következő helyezettek a gyúrós kategóriából kerülnek ki. Azért kerültek Ők a második blokkba, mert az izomtömeg növeléssel együtt járnak a jó kajálások és a szórakoztató edzések, amik azért több kitartást kívánnak, mint az első blokk fánkozásai. Jessica a Penge: Szentháromság c. film miatt kezdett gyúrásba és szálkásításba, ami valljuk be kimondottan szépre és ízlésesre sikerült, nem is csoda, hogy pár évvel később ráröppen Justin Timberlake.

the_best_transformation_13.jpg

6. Ryan Reynolds

Még egy színész, akit a Penge: Szentháromság miatt száműztek a konditerembe. Személy szerint egy kis oldalemellés és állhoz húzás kúrával még megkínáltam volna azokat a vállakat, de az eredmény így is kimondottan vállalható.

the_best_transformation_19.jpg

5. Chris Evans

A feltehetően amúgy sem csajozási-gondokkal küzdő Chris Evans eléggé kikupálta magát a Captain America forgatására, és noha előtte is elég formás volt már a Fantasztikus négyes első részében (jobboldali kép), az Amerika Kapitányra szedte igazán össze magát.

gal_evans.jpg


4. Matthew McConaughey

A leírhatatlan és kimondhatatlan nevű színész a Mielőtt meghaltam című film kedvéért szabadult meg attól a némi izomtól, ami a kis testét borította, de ez is elég volt ahhoz, hogy a negyedik helyre koplalja magát nálunk. Mivel a diéta legrosszabb és legőrületesebb szakasza az éhezés, ezért a Fogyi Klub méltán vezeti a listát.

matthew_mcconaughey_121112_425_pix.jpg

3. Jared Leto

A művész-énekes szintén a Mielőtt meghaltam című film miatt dobott le jó néhány kilót, hogy minél hitelesebben tudja alakítani az AIDS-beteg szereplőt. Jared egyébként nem csak a fogyásban jó, a Chapter 27 című filmhez, amiben John Lennon gyilkosát alakította olyan tokát növesztett, amivel mi valószínűleg már az utcára sem mennénk ki.

425_jared_leto_121128.jpg

2. 50 Cent

Ötvencent 2011-ben, az All things fall apart című film miatt kezdett a folyadék-alapú diétázásba, amit napi 3 órás edzésekkel egészített ki és kergette magát vele a csontsoványsába. 9 hét alatt 25 kilót fogyott, ami elég volt ahhoz, hogy az új kinézetével senki ne fogadjon el tőle autogramot és felkerüljön listánk második helyére.

50_cent_121113_425.jpg

1. Christian Bale

Tádám, megérkezett első helyezettünk, Christian Bale aki a Gépész című filmben játszott szerepe miatt lett egyszálbél. A mókás szófordulat után jöjjön az annyira nem mókás diétájának titka: Kávé, cigi és naponta 1 alma, mint össz táplálékbevitel. Le a kalappal, főleg, hogy sem lelkileg és sem fizikailag nem roppant bele és később a Batman-re nagyon szépen visszagyúrta magát.

the_best_transformation_20.jpg

Tetszett a poszt? Még több ilyet szeretnél? Like-olj minket és nem fogsz kifogyni!


süti beállítások módosítása