Ugrás a tartalomhoz
sze. 12. 2013

Az új Acélizom a Generation Iron

Teljes generációk nőttek fel mind Magyarországon mind pedig a világ számos országában úgy, hogy az 1977-ben Generation-Iron-Final-PosterHiRez.jpgmegjelent Pumping Iron című dokumentumfilmet tekintették a Bibliájuknak.
              Aki nem ismerné a Pumping Iron című dokumentumfilmet, amit Magyarországon csak kedvesen "Acélizom"-nak fordítottak és így is került a boltokba, azoknak mondanám el, hogy ez a film elsőként keltette fel a nagyközönség figyelmét a testépítés irányába. Mondanom sem kell, hogy a film hatalmas sikert aratott és a mái napig ad motivációt mind a fiatalabb mind az idősebb korosztály körében az edzőtermeken belül és kívül egyaránt.

            Talán ez adta a motivációt Vlad Yudin-nak, hogy megcsinálja az új Pumping Iron-t amit stílusosan csak Generation Iron-nak nevezett el. A film nem meglepő módon a mai testépítést mutatja be és többek között a lassan egy éve lezajlott 2012-s Mr Olympián is forgatott a stáb és a film trailerének a bemutatója is az Olympián történt. Szeptember 20-án vetítik mozikba a filmet és csak remélni tudom, még ha csak kis mozikban is, de legalább hazánkba is látható lehet.

Most, hogy kevesebb, mint két hét van a premier vetítéséig, előzetesként tekintsétek meg a forgatás közben készült exkluzív fotókat Victor Martinez-ről illetve a film official Trailer-ét.

_mg_6373bwtmk.jpg_mg_6832bwtmk.jpg_mg_7111bwtmk.jpg

_mg_7152bwtmk.jpg_mg_7290bwtmk.jpg_mg_6507bwtmk.jpg

_mg_7313bwtmk.jpg _mg_6877bwtmk.jpg

Köszönet a megjelenésért és forrásért a http://kepzavarelharitas.blogspot.hu/ -nak!

süti beállítások módosítása