Ugrás a tartalomhoz
feb. 22. 2019

Edzésterv szívműtét előtt állóknak

Néha az élet hirtelen kegyetlen fordulatot tud venni: egyik nap még ülsz a luxusautódban a kisagyadig feltolt kokainnal, Ed Sheeran üvölt a BMW-d Bose hifijéből, amit talán abból a pénzből vettél, amit egy külföldig kergetett étterem tulajdonostól vettél el. Hét ágra süt a nap, csicseregnek a madarak és aznap csak két embert küldtél a halálba, ami annyira nem is rossz, bár lehetett volna több is, mert úgysem vonnak érte felelősségre a FIDESZ-es haverjaid miatt. Szóval király az élet, 2 hét múlva már másik luxus verdát tolsz, mert egy maffiaper és kettős gyilkosság után egyszerűen megérdemled, majd jön egy kurva szar hír, miszerint aorta billentyűt kell beműteni a mellkasodba, ahol az a csodás szív dobog. Az a csodás szív, amit azt a csodás lábadat hajtja, amin hónapok óta nyomkövető van, de Te leszarod, mert tudod, hogy csak azért van rajtad, mert mindenki Téged csodál, és tudni akarja, hogy merre jársz, Te jó ember. 

1241583_baleste-dozsa-gyorgy-ut-10-cz.jpg

A napodat persze jól elbaszta egy doki most, legszívesebben egy pisztoly tárával basznád pofán, de megpróbálod megérteni a két diplomáddal, hogy Neki az a munkája, hogy kurva szar híreket mondjon neked, szóval elfogadod. Az élet persze megy tovább, és megint kiderül, hogy az emberek szeretnek téged, mert már a nyomkövetőt se kell hordanod, és egyébként is mindenki tudja, hogy egész nap a temetőbe jársz, hogy bűnbánást gyakorolhass azért amit tettél. A lelked apró darabokban, ezért le kell menned a terembe, ahol már a haverok nem is számítanak, csak az egészséged, mert aki ennyire karizmatikus, ennyire illusztris, ennyire velejéig úriember, annak sokáig kell boldogítania egy népet.

Szóval ott vagy és azon gondolkodsz, hogy a szétkokózott, szétszteoridozott, meg mindennel jól szétbaszott testeddel mi a faszt csinálj így 2 héttel a műtét előtt? Mutatjuk:

0583a451c6b0e59f1892e2d38bca5685.gif

Szóval a válasz az, hogy SEHOGY, mert még a végén ne adj' Isten bajod esik! Mi lesz így velünk nélküled?  Ha mégis elmész edzeni ilyen állapotban, akkor egyszerűen nem vagy ilyen állapotban és HAZUDSZ, pedig te olyat nem szoktál! Vigyázz magadra, kapj egy jó orvost, épülj fel, mert ezt kívánja egy egész ország.

Erőt egészséget, és egy kiváló sebészt. Mert megérdemled!

 

KÖZLEMÉNY
A cikket egy olvasónk küldte annak tartalmával, nézeteivel, gondolatvilágával nem azonosulunk, nem foglalunk vele kapcsolatban állást, mert a körülményei, lefolyása nem ránk tartozik. A levél kizárólag azért jelent meg, hogy mindenkinek felhívja a figyelmét az egészségügyi állapotához javasolt és ahhoz igazított edzésterv, vagy esetleg sport elhagyásának betartására.