Ugrás a tartalomhoz
nov. 16. 2016

Sütőtökgolyó

Ősz van, tehát szezonja van a sütőtöknek, mi pedig segítünk abban, hogy miként tudod elkészíteni úgy, hogy finom és egyben diétás legyen. 

15094893_1687125711604252_4188622592679487023_n.jpg

Hozzávalók:

  • 500 g sütőtök
  • 70 g szénhidrát csökkentett liszt
  • 3 adag vaníliás fehérje (120g)
  • kókuszreszelék

Elkészítés

A megsült tököt - miután kihűlt - pürésítjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.

Néhány percig állni hagyjuk, majd kis golyókat készítünk, melyeket kókuszreszelékbe forgatunk. 

Fogyasztás előtt érdemes néhány órára behűteni az elkészült golyókat, hogy az ízek összeérjenek!