Ugrás a tartalomhoz
sze. 02. 2013

Bemutatkozás - kimondottan hölgyek részére

Röviden annyit magamról, hogy Fittlady néven fogok írni Nektek, 22 éve aerobikoktatóként működöm és mellette néha - néha edzőként is tevékenykedem. Tehát testépítés bőven belefér a repertoárba. Amivel legtöbbször találkoztam pályám során az a hölgyek félelme:

  • 1.  „Jesszusom de én nem szeretnék ilyen izmos lenni, mint Te” És ez aztán tagolódott az egyes testrészekre.

  • 2  „Ne legyen ekkora bicepszem.” Vagy ami a legjobb volt:

  • 3  „Azért nem tornázom, nehogy úgy lefogyjak mellbe, mint Te”

Ez utóbbihoz annyit fűznék, aki nem látott előtte, sosem tartoztam a nagykeblűek táborába.

Szóval kezdeném az első hiedelemmel:

Mi nők sosem fogunk akkora izmokkal rendelkezni, mint a férfiak, mivel bennünk több női nemi hormon (ösztrogén van, mint férfi, azaz tesztoszteron). Ha maradunk a természetes testformálásnál, ami az ésszerű táplálkozást és megfelelő intenzitású testedzést jelenti, nem fordulhat elő hogy férfias jellegű külsőt öltünk magunkra még évek során sem. Az ösztrogénnel mint nőknek amúgy is kellő harcot kell vívnunk, de ez egy másik cikk témája lesz. A második hiedelmet ugyanezzel a ténnyel szerintem már el is oszlattam.

A harmadik: tudni levő hölgyeim, hogy a Női mellek 60% de lehet, hogy alakonként több vagy kevesebb% át zsír alkotja a többi tejmirigyek és izom.Tehát kicsit el kell, hogy keserítselek titeket a fogyásnál bizony, ami első részben le fog fogyni az a melled lesz. De mi nők a felső mellizmot, ha picit kifejlesztjük, veszünk magunkra egy jó kis melltartót máris orvosolható a helyzet.

A másik dolog, ha fejleszted a mellizmodat, javulhat ezen testrészed feszessége is. Ha pedig tartósan zavar a dolog megoldhatod egy mellplasztikával. De hogy ezért ne legyen jó és formás alakod?Mihaszna lesz 40+ évesen jó melled ruhában, jó alakod, ha levetkőzve petyhüdt lógós részeid lesznek. Szóval munkára fel hölgyeim! Kezd el most! Sosem késő, a kor nem lehet kifogás! Sőt a gyermek sem. A kitartó munka hidd el meghozza gyümölcsét.

süti beállítások módosítása