Ugrás a tartalomhoz
okt. 28. 2017

40 fölött is bomba nő

Major Mária az élő bizonyíték arra, hogy lehet jó alakunk 40 fölött, miközben gyereket nevelünk és dolgozunk, sőt ő nem elégedett meg azzal, hogy formásra edzette magát, színpadra is felállt, hogy bebizonyítsa nincs lehetetlen!

img_6558.JPG

Marcsinak sem volt mindig bikini alakja. Tizenhat évesen ismerkedett meg az első férjével, aki első szerelem volt, össze is házasodtak, és pont 21. születésnapján született meg első gyermeke. De mint hogy az lenni szokott az első szerelem általában nem tart örökké, és nem sokkal közös gyermekük megszületése után el is váltak.

Szerelem volt, össze is házasodtak, és pont 21. születésnapján született meg első gyermeke. De mint hogy az lenni szokott az első szerelem általában nem tart örökké, és nem sokkal közös gyermekük megszületése után el is váltak.

Marcsi egyedül maradt a gyermekével, miközben az orvosok szklerózis multiplexet és epilepsziát diagnosztizáltak rajta. Csalódottan, némileg elhízva mégis talpra állt, úgy döntött edzésbe menekül!

img_6555.JPG

Elkezdett tudatosan táplálkozni, edzeni és s befektetett energia nem is maradt kifizetetlen. Egyre jobban érezte magát külsőleg, belsőleg egyaránt. Ennek köszönhetően a szerelem újra rátalált.

Megismerkedett jelenlegi férjével, akivel azóta is együtt vannak, közös gyermeket is vállaltak, együtt igyekeznek példát mutatni neki. Hiszen a gyerek nagyon fogékony, ha otthon jó példával állnak elé, miszerint cukros és fehérlisztes termékek nélkül is lehet finomakat enni, akkor a gyerek is ezt szokja meg.

Marcsi annyira szerelmese lett ennek a sportágnak, hogy úgy döntött, személyi edző lesz, de itt nem állt meg, elhatározta, hogy színpadon is meg szeretné mutatni az alakját, hiszen sok munka, lemondás van benne.

Versenyfelkészülését Dávid Petra személyi edzőnél kezdte meg, mert szimpatikussá vált neki az, hogy ő is életmódot váltott, 40 kilót fogyott és úgy tudott színpadra állni, mint fitness modell, illetve empatikus hozzáállása a vendégeihez.

img_2544_masolata.JPGPetrával úgy döntöttek sport modell kategóriában fog indulni izomzata miatt, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen első nemzetközi versenyén Ausztriában elhozta a második helyezést.

Fit parádén pedig a 40 fölöttiek erős mezőnyében szintén a dobogóra tudott állni, bronz érmesként és itt még nincs vége az őszi szezonnak!

img_6553_masolata.JPG

süti beállítások módosítása