Ugrás a tartalomhoz
jan. 05. 2017

Nyomd egy hónapig The Rock edzéstervét és így fogsz kinézni

..ez lesz belőled. Nem túl meggyőző ugye? De kezdjük az elején. Majdnem 2 éve írtunk egy cikket arról, hogy Dwayne Johnson, azaz The Rock  mennyit eszik egy átlagos napon és mennyit edz, hogy formában tartsa magát. Ha elolvassátok láthatjátok, hogy nem hogy egy átlagembernek, de egy gyúrósnak is már-már vállalhatatlan mennyiségnek tűnnek. Ettől függetlenül a képen látható Mark nevű emberünk a fejébe vette, hogy lenyomja Rock edzéstervét és úgy is fog enni egy egész hónapig, aztán szépen dokumentálja az elért eredményeket:

the_rock_02.jpg

A képek tanulsága alapján szépen behízott és némi izmot is magára szedett, ami mondhatnánk szép eredmény, de ennél többet is el lehetett volna érni, pláne ha igaz a történet, amivel kapcsolatban én kissé szkeptikus vagyok, hiszen az edzéstervet így 5 évnyi gyúrás után simán be tudnám vállalni, de a szóban forgó kajamennyiség biztos, hogy nem, pedig megvagyok 100 kiló és nem eszem keveset egy nap...

Mark egyébként nem is a mennyiségek miatt, inkább a pénz miatt restelkedett: a havi kajaadag 1.300 dollárjába, azaz mintegy 378.000 forintjába került, ami hatalmas összeget jelent, főleg ennyi "fejlődésért". Aki hülye az meg is érdemli, hiszen minden testépítő tudja, hogy az edzés a konyhában kezdődik. Nem is szaporítom tovább a szót, megyek és odarakom a holnapi kajámat főni. Kb. 800 forint értékben. Emlékeztetőként pedig jöjjön Dwayne Johnson diétája:

Első étkezés
30 dkg hal
2 egész tojás
2 bögre zabpehely

Második étkezés
25 dkg hal
35  dkg édes burgonya
1 bögrényi zöldség

Harmadik étkezés
25 dkg csirkemell
2 bögre fehér rizs
1 bögre zöldség

Negyedik étkezés
25 dkg hal
2 bögre fehér rizs
1 bögre zöldség
1 evőkanál halolaj

Ötödik étkezés
25 dkg steak
35 dkg sült burgonya, spenót salátával

Hatodik étkezés
35 dkg hal
2 bögre rizs, saláta

Hetedik étkezés
30 gramm casein protein
10 tojásfehérjéből készült omlett
1 bögre zöldség
1 evőkanál halolaj

rocks_eating_plan_02.jpg

süti beállítások módosítása