Ugrás a tartalomhoz
máj. 18. 2016

Addig csesztette a testépítőket, amíg azok lefogyasztották

Jesse Shand egy átlagos internetes troll volt, aki ahol tudta csesztette a népet netszerte és mivel iszonyatos túlsúllyal küzdött, ezért gondolta, hogy ideje lesz móresre tanítani az általa oly' gyűlölt testépítőket is. Így keveredett el egy fórumra, amit a gyúrósok látogattak, de ahelyett, hogy az okoskodásaiért cserébe leosztottak volna neki jó néhány megérdemelt pofont, inkább elkezdték tanácsokkal ellátni, aminek az lett az eredménye, hogy Jesse 178 kiló zsírtól szabadult meg.

after_bodybuilders_07.jpg

Noha a fogyás tökéletesre sikerült, mégsem örülhetett Jesse, hiszen tetemes mennyiségű bőr maradt hátra rajta, amit csak sebészeti úton lehetett eltávolítani. Mivel egy ilyen műtét nagyon sokba kerül, ezért közösségi finanszírozás lett a vége, ahol emberünk 20.000 dollárt próbál összekalapozni, amiből több mint 19.000 dollár már össze is gyűlt, úgyhogy hamarosan megszabadulhat a bőrből álló feleslegtől is.

after_bodybuilders_01.jpg

after_bodybuilders_02.jpg

after_bodybuilders_03.jpg

after_bodybuilders_04.jpg

after_bodybuilders_05.jpg

after_bodybuilders_06.jpg

Mi ebből a tanulság? Először is az, hogy kitartó munkával el lehet bármit érni, másodsorban pedig az, hogy ne köss bele a testépítőkbe, mert a végén még helyrehozzák az életed! ;) A titka egyébként nem volt más, mint az, hogy áttért a gyárilag előállított kajákról a saját főztjére és igyekezett egyre kevesebbet enni. Nem nehéz, ugye? :)

süti beállítások módosítása