Ugrás a tartalomhoz
máj. 28. 2015

Ha már Gyurcsók sem küld elég energiát, akkor itt van Neked a Csillagjegy Diéta

Néhány, magát felsőbbrendűnek gondoló önjelölt dietetikus (ez végül is igaz a magyarok 99,9%-ára), kiknek tudása már-már Isteni szintre emeli ki a pór nép közül, mint például én is, hajlamos azt hinni, hogy például a 90 napos diétát követők idióták és jogos helyük a táplálékláncban, közvetlenül a plankton felett, de még SpongyaBob alatt van. Aztán végül mindig mélyen magunkba kell nézni, belátni, hogy hibáztunk és elnézést kérni megbántott embertársainktól. Mert nem volt igazunk, ártatlanul bántottuk meg őket. Nem ők a leghülyébbek a világon, van még náluk is lejjebb. Itt vannak a példának okáért az udvart jogosan összesz@ró tyúkok szellemi társai, a csillagjegy diéta követői. Ennyit a szubjektív vélemény nyilvánításról és jöjjenek az „objektív” tények.

sign.png

Az asztrológia ősi tudomány, már az ősember is megfigyelte, hogy az esthajnal csillag milyen király, meg ha valami eltakarja a napot, akkor sötét van, ellenkező esetben pedig nem annyira. Aztán rájöttek, hogy a csillagok elég fix tájékozódási pontokat tudnak adni, kivéve a hulló csillagokat, mert akkor inkább kívánni kell valamit, mely kívánságok ha teljesülnének, akkor már rég elöntötte volna a földet a készpénz és a térdelő szőke nagymellűek serege.

A tudományos magyarázat szerint a bolygók együttállása és a csillagok pozíciója befolyásolja a földi energetikákat, így mondjuk egy Vénusz aszcendens alatt született ember számára egy Túró Rúdi 364 kcal, míg egy Mars aszcendens megúszhatja 2x182-ből. Tehát nagyon nem mindegy, hogy ki mit eszik és ebben a legfőbb szempont, hogy mikor születtél. Egyszerű, ha a kos meghágja az oroszlánt, akkor ne egyél halat, inkább nyomj egy szűzpecsenyét. Vagy valami ilyesmi.

9200000034445779.jpg

Inkább ez...

 

Szóval most tényleg nem fogok semmi konkrétat írni, mert azt, hogy mit ehet egy bak vagy egy vízöntő még leírni is fáj. Aki tényleg ebben látja a boldogulását, azoknak első körben az ön-lobotómia javasolt és ha még ezután is a csillagjegye alapján szeretne étkezni akkor a gugli segít. Rengeteg helyen leírják, hogy a kosnak nem is kell diétázni, de a bika meg egy gourman, aztán meg miután közzétették jókat derülnek rajta, hogy hányan beszopják majd és elhiszik az egész agymenést.

Egyébként ebben a diétában is van azért pozitívum, mert minden csillagjegynek megvan a tiltott élelmiszere, cukor, kenyér, zsír, édességek, stb., ami már magában segíthet néhány kilót a delikvensen. Ja, és a csillagok semmilyen együttállása esetében sem szükséges mozogni...

Végezetül jöjjön egy kedvencem, az egyik komment a témával kapcsolatban:

"135677 2012-05-15 13:54

Megint egy ultramarhaság. Kétféle Bak létezik?! Szerintem annyi, ahány van belőle. Nemcsak a jegy számít, hanem az ascendens is, valamint egyéb hatások, nem utolsó sorban a genetikai adottság. „

Tehát jelszó: „Nem csak a jegy számít, hanem az aszcendens is!

Ámen!

süti beállítások módosítása