Ugrás a tartalomhoz
aug. 20. 2014

A leginspirálóbb Arnold idézetek és pillanatok

Nemrégiben töltötte 67. életévét a testépítők legfontosabb történelmi alakja Arnold Schwarzenegger, aki a 70-es években nem csak a legismertebb testépítő, de a magazinok, sport és testépítő újságok legolvasottabb címlapos személye volt. Nem is csoda, hiszen imádta a rivaldafényt, cserébe pedig imádták a fotósok is. Így aztán nem volt egyszerű dolgunk, amikor összeállítottuk a leginspirálóbb lencsevégre kapott fotóit, amelyből ezúttal kihagytuk a versenyen megörökített képeit, ellenben előtérbe helyeztük az edzés közbeni munkát és edzője motiváló közelségét.

"Minden álom magában hordozza a kockázatokat, különösen a kudarcok veszélyét. De engem nem tántorít vissza semmiféle kockázat!" 

Arnold-Schwarzenegger-Shoulder-Presses.jpg

"10 éves koromban döbbentem rá, hogy a legjobb akarok lenni valamiben…"

arnold-schwarzenegger-bodybuilding-1028871207.jpg

"Mindig is tudtam, hogy nagy dolgokra vagyok hivatott. Azt mondják ez a fajta hozzáállás túl nagyképű. Egyetértek. A szerénység nem az erényem - remélem nem is lesz. "

Arnold-Benching.jpg

"Mindenkinek van saját belső ereje. Ez az erő pedig nem más, mint a hit."

Arnold-Flexing-With-Joe-Weider (1).jpg

"Oké, meggondoltam magam, vissza akarok menni színésznek. Nem is, csak viccelek."

Arnold-Flexing-Mirror.jpg

"Zúzd szét ellenségeidet, nézd végig, amint rabláncon elvezetik őket és hallgasd asszonyaik jajveszékelését! Várjunk csak, ez a Conan, a barbárból van. Egy pillanatra kiléptem a szerepből.

Arnold-IN-Mirror.jpg

süti beállítások módosítása